Farlige flagermus 12
De farlige flagermus er perfekte som en lille dessert til halloweenfesten eller til indendørshygge i efterårsferien. De lækre chokolademuffins er toppet med creme og sorte flagermusvinger af fondant. Den hurtige tilberedningstid og nemme fremgangsmåde gør det både nemt og sjovt at have børnene med i bagningen af de farlige flagermus til halloween.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 
        
Muffins
 - 1 dl Mælk
 - 150 g blødt Smør
 - 150 g Sukker
 - 3 Æg
 - 150 g Hvedemel
 - 2 tsk Bagepulver
 - 2 spsk Kakao
 - 
        
Muffincreme
 - 75 g Smør
 - 75 g Flormelis
 - 5 dråber sort Pastafarver
 - 150 g Flødeost
 - 
        
Pynt
 
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
                    
                - 
Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
 - 
Fordel dejen i muffinsformene og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke færdigbagt. Afkøl kagerne på en bagerist.
 - 
Rul den sorte fondant ud i et tyndt lag, og udskær flagermusens vinger. Lad fondantvingerne ligge og tørre. TIP: Kom evt. en smule CMC-pulver i for hurtigere optørring.
 - 
ODENSE overtræk smeltes og fyldes i en lille sprøjtepose. Afsæt små prikker/øjne på de hvide chokoladeknapper.
 - 
Muffinscreme: Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine muffins.
 - 
Pynt dine farlige flagermus og server for modige gæster.
 
Tip
Find flere halloween opskrifter lige her