Triple chocolate cookies 30
De perfekte cookies til chokoladeelskeren. Her får du nemlig en opskrift på de lækreste cookies med hele tre forskellige slags chokoladeknapper; mørke, hvide og lyse. God om eftermiddagen, god til aftenkaffen, god som mellem måltid og på farten.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 200 g blødt Smør
- 400 g Muscovadorsukker eller
- Brun farin
- 2 tsk Vaniljesukker
- 2 Æg
- 2 dl Havregryn
- 350 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 2 tsk Flagesalt
- 75 g Valnødder
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Tænd ovnen på 180°C.
- Kom smørret, muscovadosukkeret, og vaniljesukkeret i en stor skål, og pisk det sammen til en blød og cremet konsistens.
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk sammen.
- Bland hvedemelet med havregrynet, bagepulveret og flagesaltet, og rør blandingen i dejen.
- Hak valnødderne, og rør dem i dejen sammen med de tre slags chokoladeknapper.
- Scoop dejen op med enten en ske eller en isscooper, og fordel dem på 3 bageplader med bagepapir.
- Bag en plade af gangen i 10-12 min. ved 180°C.
- Afkøl cookies'ne på en bagerist.
Tip
Portionen er stor, så hvis du ikke har en røremaskine, kan du bruge en stor grydeske og og en god portion armkraft til at røre dejen sammen.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.