Glutenfrie bananpandekager 12
Bananpandekager er et hit hos mange - og med god grund. De tager ingen tid at bikse sammen, de kan laves uden sukker og gluten (som her), og så smager de skønt. En lækker snack for alle i familien, også de allermindste. Du får her opskriften på ultranemme glutenfrie bananpandekager, der både kan nydes lige som de er, men absolut også kan peppes op med eksempelvis ODENSE karamelsauce og friske blåbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 2 Godt modne Bananer
- 3 Æg
- 1 dl Havregryn
- 1 dl Havremel
- 1 tsk Bagepulver
-
Pynt
- Friske Blåbær
Sådan gør du
- Mos bananerne godt, og pisk de resterende ingredienser i.
- Forvarm en pande og steg små tykke pandekager, ca. en spiseskefuld dej pr. styk. Vend pandekagerne, når de er gyldne på den ene side.
Tip
Find alle opskrifter på lækre pandekager og vafler lige her.