Sarah Bernhardt med hvid trøffel 24
Disse lækre kager med hvid chokolade laves bedst med forberedelse dagen før.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
-
Chokoladecreme
- 5 dl Piskefløde
-
Chokoladekage
- 250 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
-
Pynt
- Skovsyre
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokoladecreme
- Chokoladecremen skal helst laves dagen i forvejen, så den kan nå at sætte sig inden brug.
- Fløde koges op og hældes over den mørke chokolade, det piskes godt sammen og sættes på køl til dagen efter så det bliver helt fast.
Chokoladekage
-
Smelt smørret i en gryde ved svag varme og tilsæt kakao.
-
Pisk æg og sukker luftigt. Rør hvedemel og bagepulver sammen med massen.
-
Vend smeltet, let afkølet, kakaosmør i dejen og bland til sidst mælk, chokoladeknapper og chokoladechunks i dejen.
-
Kom dejen i en smurt og meldrysset springform Ø 20-22 cm og bag ved 160° C i ca. 40-45 min.
-
Skær chokoladekagen ud i passende stykker.
-
Kom chokoladecremen i en sprøjtepose og afsæt en chokolade top på kagerne. Pynt evt. med skovsyre.
Tip
Se flere opskrifter på chokoladekage her.