Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Softice med marcipanchips og nougatsauce 6

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Skær 12 tynde skiver marcipan og læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem en anelse flade. Pensl med æg og drys lidt kanel og sukker på. Giv chipsene 7-8 minutter ved 200° C.
  2. Køl dem af på en rist og opbevar dem herefter i en lufttæt dåse.
  3. Lige inden servering røres en liter vaniljeis blød. Samtidig kommer du lidt kaffe i en tyk-bundet gryde, og smelter nougaten heri under svag varme, indtil saucen bliver flydende.
  4. Hæld den varme sauce over isen, som du evt. har anrettet i portionsglas og dekorér med marcipanchips.

Tip

Stil glasset på køl ca. 30 minutter før servering, så holder isen sig kold længere.

Er du til orangesmag, så kan du ælte lidt revet appelsinskal i marcipanen, før den skæres i skiver.

Produkter i opskriften