Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Petit fours is med nougat og kanel 16

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æggehviderne, tilsæt sukker lidt af gangen og pisk til hviderne er helt stive og seje. Riv marcipanen i æggehviderne og bland forsigtigt.
  2. Smør massen ud på en stor bageplade beklædt med bagepapir i ca. 1,5 cm's tykkelse. Bag bunden til den er lysebrun og let fjedrende ved 180 ° C i ca. 20 minutter. Del bundene i to, vend dem over på et nyt stykke bagepapir og træk det brugte af.
  3. Smelt nougat ved svag varme i en gryde og bland med kanel og Calvados. Rør vaniljeisen sammen med nougat og fordel iscremen på den ene bund.
  4. Læg den anden over som låg og sæt straks kagen i fryseren til den er helt frossen.
  5. Stik iskagerne ud som stjerner, måner eller hjerter med udstiksforme og sæt dem evt. tilbage i fryseren indtil servering.
  6. Drys med kakao og/eller flormelis, så er der serveret.

Produkter i opskriften