Karamelflødeboller 30
Denne opskrift giver de lækreste karamelflødeboller, der passer helt perfekt til dig, der bare elsker flødeboller. Og hvem gør ikke det?
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Bunde
- 100 g Sukker
- 40 g Pasteuriserede æggehvider
-
Skum
- 100 g Sukker
- 10 g Glukosesirup
- 0,50 Vaniljestang
- 35 g Vand
- 55 g Pasteuriserede æggehvider
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Bund:
- Bland marcipan og sukker. Tilsæt æggehvider lidt efter lidt under omrøring.
- Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt bundene ud i ca. Ø 3 cm.
- Bag bundene ved 210 ºC i ca. 8-10 min.
Skum:
- Kom sukker, sirup, korn fra vaniljestang og vand i en gryde, og kog op ved jævn varme til 118 ºC.
- Pisk æggehviderne let med en elpisker i ca. 10 minutter, og tilsæt derefter langsomt sukkerlagen, mens der piskes. Pisk indtil massen er helt kold. Det tager ca. 15 minutter.
Samling:
- Fyld skum/guf i en sprøjtepose, og sprøjt ud på de afkølede bunde.
- Temperér karamelchokoladen. Dyp flødebollerne i en skål chokolade, eller hæld chokolade over flødebollerne.
- Pynt med guld-, rosa- eller bronzestøv.
Tip
Se vores bedste tips og tricks til de perfekte flødeboller her.
Find alle vores opskrifter på flødeboller her.