Lav smukkere og sjovere kager med fondant

Fondantarbejde er både nemt og sjovt, men ikke noget man gør med et halvt øje på projektet. 

Vi har samlet en masse spændende opskrifter, gode tips og tricks og trin-for-trin guides til dig.
Så kan du let komme i gang med at gøre dine kager smukkere og sjovere med fondant.

Fondant - Smukkere og sjove kager

Opskrifter med fondant

Du kan bruge fondant til overtræk, figurer og pynt på de fleste kager - Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har samlet nogle spændende opskrifter på vores hjemmeside, der gør det let for dig at komme i gang med at bruge fondant.

Se de sjove opskrifter med fondant her

Den Søde Skole

Hos Odense Marcipan samler vi på tips og tricks i Den Søde Skole. Her kan du selvfølgelig også finde inspiration til hvordan du får de bedste resultater med fondant, samt gode råd fra Annemette Voss til, hvordan du ruller fondant ud og undgår luftbobler og meget mere... 

Besøg Den Søde Skole her

Videoer

Vi synes fondant er så sjov og spændende, at vi har givet fondant sin helt egen playliste på vores YouTube-kanal. Her kan du se eller gen-se dine yndlingsvideoer, hvor bl.a. Annemette Voss giver gode råd til hvad du kan bruge fondant til.

Hop direkte til Odense Marcipan's YouTube fondant-playliste

Webshop

Farver er en stor del af kagedekorationen og i vores webshop finder du fondant i alle de flotte farver du skal bruge. Vi har også en lang række af de forskellige værktøjer og kagelim som gør det nemmere for dig, når du skal udstikke, forme, rulle og lave den flotteste kagepynt.

Se alle fondant-produkterne i vores webshop