Sådan overtrækker du en kage med fondant

Overtræk dine kager med fondant i flotte farver. Annemette Voss viser her hvor nemt det er og i videoen kan du også se, hvordan du opsmører en kage.

Du skal bruge fondant, en stor rullepind, bagepapir, en skarp kniv og lidt majsstivelse.

Se hvordan du overtrækker kager med fondant

Sådan Overtrækker Du En Kage Med Fondant 01

Drys et tyndt lag maizena ud på bordet og rul fondanten jævnt ud.

Få tips til at rulle fondant ud her.

Sådan Overtrækker Du En Kage Med Fondant 02

Placer nænsomt den udrullede fondant henover kagen og glat overfladen med en ren og tør håndflade.

Sådan Overtrækker Du En Kage Med Fondant 04

Fold fondanten sammen om enderne som var det en gave, du pakkede ind.

Sådan Overtrækker Du En Kage Med Fondant 04

Anvend en skarp kniv til at skære evt. overskydende fondant væk langs kanten.

Sådan Overtrækker Du En Kage Med Fondant 05

Så er kagen klar til servering eller det sidste pynt.