Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hvid juleroulade 8

Med denne opskrift får du en lækker hvid juleroulade til julens festligheder. Følg instruktionerne herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Riv marcipanen og arbejd den sammen med mælk. Æggehvider og sukker piskes stift, og vendes sammen med den bløde marcipanmasse. Massen smøres ud på 20x30 cm bagepapir, og bunden bages ved 160 ° C i ca. 30 minutter. Afkøles og sættes i fryseren.
  2. Fløden koges op og tilsættes hakket hvid chokolade. Cremen hældes i en skål, og afkøles i køleskabet til dagen efter.
  3. Rouladebunden tages ud af fryseren. Vendes med bagepapiret opad, og dette tages forsigtigt af. Placeres med bagsiden opad på et nyt stykke bagepapir. Chokoladecremen piskes og smøres på bunden, som herefter rulles sammen til en roulade. Rouladen fryses igen.
  4. Rouladen tages ud af fryseren 30 minutter før servering. Drysses med flormelis og anrettes.

Tip

Find flere roulade opskrifter her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften