Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Nougat-chokoladeroulade 12

Rouladen kan drysses med friske bær f.eks. jordbær, blåbær eller hindbær. Følg opskriften på chokolade- og nougatroulade herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del æggene. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker lidt ad gangen og pisk til marengs. Sigt kakao i og pisk igen et kort øjeblik. Rør æggeblommerne sammen og vend dem i marengsen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag (40x30cm). Bag kagebunden 6-8 min. ved 200°C.
  3. Vend rouladen ud på et stykke bagepapir drysset med sukker, træk papiret af og læg et viskestykke over.
  4. Sprøjt nougaten ud på den afkølede bund og smør den ud i et jævnt lag.Drys med chokolade chunks og rul rouladen sammen.
  5. Pak den ind i bagepapiret indtil servering. Den bliver kun bedre af at trække.

Tip

Kan også drysses med friske bær f.eks. jordbær skåret i mindre stykker, blåbær eller hindbær. Hvis der suppleres med friske bær, halveres mængden af nougat.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften