Appelsinmazarinkage med safranglasur 10
Her får du opskriften på en lækker saftig appelsinmazarinkage med safranglasur. Kagen er super enkel at lave og kræver ikke ret mange ingredienser. Derfor er den helt ideel at lave, hvis du får gæster over, og gerne vil servere lidt sødt for dem. I kagen møder du syrlige noter af appelsin fra mazarinbunden, som harmonerer smukt med den sødmefulde safranglasur.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Mazarinkage
- 75 g Smør (stuetemperatur)
- 2 spsk Sukker
- 3 Æg
- 2 spsk Majsstivelse
-
Safranglasur
- 1,50 spsk Vand (måske lidt mere)
- 1 g Safran
- 3 dl Flormelis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Mazarinkage
- Læg bagepapir i bunden af en springform, 21-22 cm i diameter.
- Riv marcipanen fint og kom den i en skål.
- Tilsæt smørret og pisk det med en elpisker.
- Tilsæt sukker, æg og majsstivelse. Pisk i et par minutter og hæld dejen i formen.
- Bag i midten af ovnen i 25-30 minutter, ved 180 grader.
Glasur
- Bland safran og vand i en skål. Rør flormelis i.
- Hæld glasuren over kagen, og fordel den ud til kanterne.
- Servér med flødeskum eller vaniljeis.
Tip
Se flere opskrifter på kage her.