Marcipan
Konfektlavning og overtræk med hænder
Marcipanblomster
Udrulning af marcipan
Nemme marcipanroser
Flotte marcipanroser
Marcipanspåner
Kakaomarcipan
Skovbærmarcipan
Chili og chokolademarcipan
Chokolade
Temperering af chokolade
Chokoladestjerner
Chokoladedekorationer
Chokoladegitter
Chokoladesnirkler
Chokoladespåner
Chokoladefjerpynt
Hjemmelavede fyldte chokolader
Chokoladebånd
Fondant
Små studenterhuer i fondant
Gode råd til fondant
Sådan ruller du fondant ud
Overtræk med fondant
Fondant sommerfugle
Fondant blomster og fondant roser
Flettet bånd i fondant
Sløjfe og bånd i fondant
Andre tips og gode råd
Nedfrysning af marcipan og bagværk
Opbevaring af julekonfekt
Flødeboller
Hjemmelavet bryllupskage
Kransekagetop
Nougatstang
Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
Kagelim til fondant
Stop madspild
Tips og tricks
Når det kommer til desserter, er det hemmelige våben opfindsomhed. Leg med kontraster som sødt og syrligt, blødt og sprødt. Brug friske ingredienser, og vær ikke bange for at eksperimentere med krydderier. Husk, præsentationen er nøglen - gør dine desserter visuelt tiltalende. Og endelig, vær tålmodig med bagning og temperering af chokolade; det gør en verden til forskel. Så gå i køkkenet med selvtillid og skab lækre finaler til dine måltider!
Og brug vores specifikke guides her på siden til at nå helt i mål med dine projekter.