Lav en hjemmelavet bryllupskage
Tips og tricks til hvordan du laver din egen bryllupskage overtrukket med marcipan.
Se også udrulning af marcipan.
Bryllupskagen er sammensat af en tyk bund forneden, en tynd bund sat rundt i kanten, creme i midten og en tynd bund på toppen.
Smør pisket fløde i et tyndt lag rundt om kagen.
Rul marcipanlåg ud, og rul det op på en kagerulle. Det gør det nemmere at undgå at det går i stykker, når det skal flyttes fra bordet.
Stryg marcipanlåget ind til kagens kanter så det ikke buler, og skær til sidst nederste kant fint af.
Når en bryllupskage skal bygges op i flere lag, skal man i hver kage, som skal bære en anden kage sætte små træspyd i - i kagens højde, hele vejen rundet som vist på billedet.
Inden du sætter en kage oven på en anden, klipper du en lille papcirkel i kagens størrelse, som kagen kan stå på. Så er kagen klar til at blive pyntet.