Sværhedsgrad
Arbejdstid
40 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Konfektsnitter med hjerter 50

Denne juleopskrift er et must, når julekonfekten skal laves! Marcipansnitterne er en klassiker i de fleste hjem i julen, men denne nemme opskrift giver marcipansnitterne et fornyende farverigt twist. Hvis du også synes, at marcipansnitterne skal have et andet udseende, kan du f.eks. vælge marcipan i andre farver

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hvid og rød marcipan rulles ud i en firkant i samme størrelse, til ca. 5 mm tykkelse. Placer den røde marcipan ovenpå den hvide marcipan og halver firkanten i 2 lige store stykker.
  2. Rul den grønne marcipan ud, og placer den ovenpå den ene røde halvdel. Læg den anden halvdel med rød og hvid marcipan ovenpå den grønne marcipan
  3. Brug evt. en smule vand så lagene klistrer sammen.
  4. Rul en smule med en kagerulle, så det får en tykkelse på ca. 2 cm.
  5. Skær i baner af 2 cm. Banerne lægges forskudt af hinanden og skæres som ruder.

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips og Tricks

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften