Flotte og velsmagende cheesecakes

En god cheesecake er flot og velsmagende, men den er også nem at lave med vores opskrifter. Men udover at være nem at lave, så kan den med fordel også laves god tid i forvejen. Det gør i mange tilfælde kun cheesecaken bedre.

 

Med en simpel grundopskrift og uendelige muligheder for at tilpasse smag og udseende til ens ønsker, så er cheesecakens popularitet vokset vildt de seneste mange år. Her på siden finder du de bedste opskrifter på cheesecake fra Odense Marcipan, som også er nemme at lave.

Opskrifter på cheesecake

Cheesecake Cheasy Moussekage 02 (1)

En helt unik kage

Cheesecake eller ostekage er en klassisk og populær kage, der kan tilpasses og varieres på utallige måder. Den traditionelle cheesecake har den perfekte kombination af en sprød kiksebund, en lækker og cremet ostecreme samt et lækkert frugtgelétopping.

Men i dag findes der et hav af spændende og fantasifulde cheesecake-varianter, der tilbyder nye smagsoplevelser og teksturer.

Vi har samlet nogle af vores bedste bud på skønne cheesecake opskrifter. Så gå på opdagelse og lad din fantasi guide dig, til at lave dine egne unikke og lækre cheesecake, der passer perfekt til enhver begivenhed.  

Hindbær Cheesecake

Kan man lave cheesecake dagen før?

En god cheesecake har brug for tid til at stivne og sætte sig. Derfor kan det i de fleste tilfælde være en fordel, at lave kagen dagen forinden. På den måde har du også god tid til at kræse om dine gæster.

En bagt cheesecake kan holde sig i op til 5 dage, hvor en cheesecake lavet med mousse, kan holde sig 3-4 dage.