Mini marcipan sandwich - Kage med syltetøj 5
Her får du opskriften på en lækker mini marcipan sandwich med syltetøj, flødeskum og revet marcipan. De er især populære til fest og konfirmation.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 5 personer
- 2 Æg
- 50 g Sukker
- 50 g Hvedemel
- 0,50 tsk Bagepulver
- 25 g Smør (smeltet)
-
Fyld
- 5 spsk Syltetøj eller marmelade
- 2,50 dl Piskefløde
-
Pynt
- Piskefløde
- Evt. Bær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Pisk revet marcipan i.
-
Vend sigtet hvedemel og bagepulver i og dernæst smeltet smør.
-
Læg dejen som 8-12 små kager på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand, da kagerne flyder en smule ud. Bag kagerne ved 180 °C i ca. 8 minutter.
-
Afkøl kagerne og læg dem sammen med syltetøj og flødeskum blandet med revet marcipan. Pynt med flødeskum og chokolade eller bær.
Tip
Find flere opskrifter på desserter lige her.