Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Krydderkage 8

Prøv denne skønne krydderkage i den søde juletid, hvor kanel og nelike bliver anvendt flittigt i de danske hjem. De lækre krydderkager smager ekstra dejligt i juletiden, så server den gerne til eftermiddagskaffen eller pynt den festligt og server den til dine gæster i weekenden! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

  1. Riv marcipanen på et rivejern og rør den godt sammen med smør og farin. Tilsæt æg lidt ad gangen. Bland mel med natron, kanel og nellike og rør det i dejen sammen med mælk, appelsinsaft og fintrevet skal fra appelsinen.
  2. Hæld dejen i en smurt form (ca. 1 liter) og bag den ved 175° C i ca. 55 min. (Prik evt. i dejen med en strikkepind eller lille kniv, for at se om kagen er færdigbagt).
  3. Lad kagen køle af og pynt med smeltet chokolade.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften