Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Smagfulde konfektstykker 40

Her finder du en opskrift på smagfulde konfektstykker, som du kan finde inspiration i, når der skal laves julekonfekt. Sørg for at have rigeligt med marcipan, chokolade og nougat på lager, så du ikke løber tør. Sørg også for at have styr på konfektens holdbarhed, så det flotte arbejde ikke går til spilde.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Nougatstænger:
  1. 200 g nougat kold fra køleskabet deles i 4 lange stykker á 50 g.
  2. Nougatstængerne overtrækkes med smeltet mørk chokolade, og pyntes med hele mandler eller hasselnødder.
Ananaskugler:
  1. 220 g ananas i kokoslikør drænes og blendes.
  2. 400 g marcipan og 100 g kokosmel blandes i.
  3. Massen formes til små kugler, og rulles i kokos.

Kirsebærkugler:

  1. 170 g kirsebær i rom drænes og blendes.
  2. 400 g marcipan og 100 g kokosmel blandes i.
  3. Massen formes til små kugler, og rulles i kokosmel.
Luksustrøfler:
  1. 200 g nougat og 100 g mørk chokolade smeltes, og røres sammen med 50 g smør.
  2. Trøffelmassen fordeles i papirkapsler, og pyntes med hele, ristede hasselnødder.

Tip

Produkter i opskriften