Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Vaniljemuffins med marengstopping og smileys 12

Imponer både børn og barnlige sjæle med denne opskrift på lækre vaniljemuffins med marengstopping og et marcipanlåg dekoreret som en smiley. Brug din kreativitet, og pynt kagerne med smileys i alle afskygninger, f.eks. smilende, grinende og blinkende smileys.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

  1. Muffins: Flæk vaniljestangen på den lange led, og skrab nænsomt kornene ud. Mas dem sammen med en smule af sukkeret. Pisk smør, vaniljesukker og sukker hvidt og luftigt i en dyb skål. Pisk længe, til sukkeret er opløst. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk massen sammen.
  2. Riv marcipanen groft på et rivejern. Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i æggemassen. Rør det sammen med marcipan og til sidst mælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme, og bag dem ved 180ᵒC varmluft i ca. 20 min. Afkøl kagerne.
  3. Marengs: Æggehvider og sukker piskes stift. Tilsæt flormelis, og pisk til en ensartet masse.
  4. Sæt små toppe på de bagte muffins.
  5. Smileys: Rul gul overtræksmarcipan ud, og udstik runde cirkler i passende størrelser. Smelt hvid og mørk overtræk, og kom i små sprøjteposer. Tegn sjove emojis på de gule marcipancirkler med overtræk, og sæt dem på toppen af dine muffins.

Tip

Find flere muffinsopskrifter.

Produkter i opskriften