Cupcakes med vanilje og marcipan 20
Opskrift på skønne cupcakes bagt med marcipan og vaniljesukker, og pyntet med et flot låg af marcipan. De smukke cupcakes er serveringsklar på under en time.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Cupcakes
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 1 spsk Vaniljesukker
- 250 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 g Smør (smeltet)
-
Marcipanlåg
- 150 g Flormelis
- 30 g Glukosesirup
- Rød Pastafarve
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Cupcakes:
- Æg og sukker piskes op. Revet marcipan blandes med hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Det hele blandes sammen, og til sidst tilsættes smeltet smør.
- Kagemassen fordeles i de forskellige cupcake-forme, og bages ved 180°C i 20 minutter.
Marcipanlåg:
- Ælt marcipan, flormelis, glukosesirup og pastafarve sammen til en ensartet masse.
- Strø bordet med flormelis, og rul derefter marcipanen tyndt ud.
- Stik cirkler ud af marcipanen så de passer til toppen af cupcaken.
- Pynt evt. med små marcipanroser.