Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Cupcakes med vanilje og marcipan 20

Opskrift på skønne cupcakes bagt med marcipan og vaniljesukker, og pyntet med et flot låg af marcipan. De smukke cupcakes er serveringsklar på under en time.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Cupcakes:
  1. Æg og sukker piskes op. Revet marcipan blandes med hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Det hele blandes sammen, og til sidst tilsættes smeltet smør.
  2. Kagemassen fordeles i de forskellige cupcake-forme, og bages ved 180°C i 20 minutter.

Marcipanlåg:

  1. Ælt marcipan, flormelis, glukosesirup og pastafarve sammen til en ensartet masse.
  2. Strø bordet med flormelis, og rul derefter marcipanen tyndt ud. 
  3. Stik cirkler ud af marcipanen så de passer til toppen af cupcaken. 
  4. Pynt evt. med små marcipanroser. 

Produkter i opskriften