Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Hurtiglavet kagepige 12

Hurtiglavet kagepige fra Odense Marcipan - bag kagepigen med pizzadej og pynt med marcipan og slik. Følg instruktionerne herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

  1. Rul en plade pizzadej ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør smør, sukker og revet marcipan sammen, og smør det ud på dejen i et jævnt lag.
  2. Læg den anden pizzaplade oven på med bagepapiret opad og træk papiret af. Tryk pladerne godt sammen, og skær til som kagemand eller kagekone. Klem kanterne godt sammen, og brug lidt af den overskydende dej til hår, hænder og fødder. Resten af overskuddet skæres i strimler og rulles sammen til snegle.
  3. Pensl kagekonen/manden med æg og bag den ca. 15 minutter ved 200° C. Afkøl på rist og pynt med marcipan og slik.

Produkter i opskriften