E-mail politik

Håndtering af vore abonnenters e-mailadresser
E-mailadresser vil ikke blive givet væk, solgt, udlejet eller på anden måde stillet til rådighed for brug til et andet formål/selskab. Alle vores nyhedsmail forsendelser er lavet med teknologi, som ikke vil afsløre adresser til andre abonnenter.

I hver nyhedsbrev udsendelse har alle abonnenter mulighed for at afmelde fremtidige forsendelser. 

Personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved f.eks. registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles f.eks. oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder og interesser,.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter og tjenester, samt visning af indhold, der er tilpasset interesser mv.

Vi vil til hver en tid, når du beder om det, sende dig en udskrift, hvoraf det vil fremgå, hvilke oplysninger vi evt. har om dig.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Odense Marcipan's e-mail politik kan du sende en mail på odense-marcipan@odense-marcipan.dk.