Andre opskrifter

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser

Fastelavnsboller med kransekage

Forrige opskrift | Næste opskrift

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 25

Sværhedsgrad

Forberedelse
45 min.

Samlet tid
2 timer 30 min.

Stk.
24

  1. 1
    Lun mælken og kom smeltet smør og gær i. Rør til gæren er opløst. Kom sukker og salt i og derefter mel. Det svinger lidt, hvor meget mel der skal bruges, men dejen skal være fast og elastisk.
  2. 2
    Lad dejen hæve 30-45 minutter.
  3. 3
    Del dejen i 2 og rul hvert stykke ud til en aflang pølse på et meldrysset bord. Del hver pølse i 12 stykker og tril dem til boller. Sæt dem på bagepapir på to bageplader og lad dem hæve i yderligere 1 time.
  4. 4
    Tryk en fordybning i midten af hver bolle og sprøjt kransekagemasse i. Pisk ægget med 2 spsk. koldt vand og pensl bollerne. Drys dem med mandelflager og bag dem i en forvarmet ovn ved 200° C varmluft i 12-15 minutter.
  5. 5
    Lad bollerne køle af på pladen.
  6. 6
    Rør flormelis med kogende vand og tilsæt mørk, smeltet chokolade. Sprøjt fastelavnsbollerne med glasuren og lad den størkne inden servering.

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Kommentarer

Ingredienser

Tip

Bollerne er bedst samme dag.

Besøg "Den Søde Skole" for flere gode tips

Send til e-mail

Fastelavnsboller med kransekage


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

da_DK