Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Finurlige boller med glasur 10

Hjemmelavede boller med et tvist - disse finurlige boller sætter ingen grænser for fantasien! Tag børnene i hånden og eksperimenter med forskellige overtræk, krymmel og slik.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Lun mælken så den er ''lillefinger'' lun. Rør gæren ud i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og æg.
  2. Smuldr smørret i halvdelen af melet og bland med revet marcipan. Rør det i gærblandingen og ælt dejen med resten af melet. Den må gerne være en anelse klistret.
  3. Lad dejen hæve lunt i 40 minutter. Ælt den herefter let igennem og form 10 boller eller bagels. Pensl bollerne og lad dem efterhæve i 40 minutter.
  4. Bag bollerne ca. 15 minutter ved 200° C. Afkøl og pynt efter fri fantasi med glasurovertræk, chokolade, krymmel og slik.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften