Nu kan du købe din julemarcipan online - året rundt!

Nu kan du købe din julemarcipan, nougat og chokolade online. Vi har nemlig lanceret vores nye ODENSE Webshop med et bredt udvalg af vore produkter. I webshoppen finder du et langt større produktudvalg end du kan købe i detailhandlen. Vi har eksempelvis udviklet et specielt web-sortiment af ODENSE Fondant i forskellige farver, udviklet specielt til den danske forbrugers behov og det danske klima. Du vil også finde et bredere udvalg af dessertsaucer, flere chokoladevarianter marcipan i forskellige farver, marcipanlåg og meget andet.

Endelig udbydes produkter som tidligere har været forbeholdt de professionelle, som har mulighed for at købe via grossister eller cash & carry. Det betyder at du vil kunne købe ODENSE Kranse XX, overtræksmarcipan i større forpakninger, ODENSE Cognac Råmasse, ODENSE Nougat i 1 kg forpakning, ODENSE Flødebolleskaller og meget mere.

Henover tid vil sortimentet blive udvidet med tilbehørsprodukter som forme, udstikkere, marcipanknive, sprøjteposer og tyller samt andre værktøjer og remedier, som hjemmekonditoren har brug for. Rejsen er kun lige begyndt. Vi vil naturligvis kun tilbyde produkter af bedste kvalitet. Husk, at vi holder åbent 24 timer i døgnet, året rundt.

Du har måske bemærket ændringerne på vores hjemmeside, hvor der eks. nu er et kurv-ikon i toppen, og link til webshop i topmenuen. De største ændringer vil således også ske på produktsiderne, hvor der er flere informationer om de enkelte produkter end tidligere, foruden at man nu kan tilføje sit yndlingsprodukt til indkøbskurven. Løbende bliver det også muligt at handle direkte fra vores opskrifter. Du kan eks. tilføje den marcipan du mangler direkte til din kurv, eller tilføje alle de ODENSE produkter du mangler i opskriften, så det bliver så nemt for dig at handle som muligt.

Er du nysgerrig omkring hvilke forsendelsesmetoder, fragtpriser mm vi kommer til at tilbyde, kan du læse vores handelsbetingelser her.

Husk, at du kan følge med på vores facebook side, hvor vi opdaterer omkring webshoppen. Nyhedsbrevmodtagere vil naturligvis også modtage information om vores nye webshop.

De bedste hilsner Odense Marcipan