Folkekirkens Nødhjælp og ODENSE sætter fokus på verdens fattigste

Cookies med marcipan og chokolade

Verdens bedste kage lanceres i dag på Folkemødet

I dag og de næste 4 dage kan du smage verdens bedste kage. Odense Marcipan bidrager til årets folkemøde, der starter på Bornholm i dag. Sammen med Folkekirkens Nødhjælp og Annemette Voss sætter Odense Marcipan fokus på verdens fattigste i kampen mod sult, når de lancerer årets folkemødekage. 

Chokoladeknapper til folket

Deltagerne i Danmarks politikfestival skal imellem politiske debatter og under sociale sammenkomster smage kagen med verdens bedste budskab: lad os dele med hinanden. Folkemødekagen 2015 kan nemlig deles med politiske modstandere, på tværs af debatpaneler og mellem venner.

Hver pose består af 2 kager, der nemt kan deles med sidemanden. Det er nemlig dansk at dele – også med verdens fattigste. Tidligere vinder af Den Store Bagedyst, Annemette Voss, har delt sin opskrift, og Odense Marcipan har delt ud af chokoladen til det gode formål.

Odense Marcipan og Folkekirkens Nødhjælp i nyt samarbejde

Odense Marcipan har mange års erfaring med bageingredienser, og det er kvaliteten af Odense Marcipan-produkterne, der bliver fremhævet i valget af partner.

Projektleder i Folkekirkens Nødhjælp Loa Bendix uddyber samarbejdet: ”Folkekirkens Nødhjælp er glade for, at Odense Marcipan har bidraget til udviklingen af kagerne, fordi Odense Marcipan står for kvalitet, og fordi bagværk er en social ting, som danskerne er gode til at dele. ”

Marketingchef i Odense Marcipan Gitte Elkær Bruun glæder sig ligeledes over samarbejdet og over at sætte fokus på verdens fattigste. ”Det er oplagt, at Odense Marcipan bidrager til nødhjælpsarbejdet, når det handler om kager, som vi jo er Danmarksmestre i. Vi synes, projektet er spændende og derfor vil vi gerne dele vores chokolade med danskerne til gavn for verdens fattigste”. 

Vil du vide mere om verdens bedste kage?

Kagerne indeholder chokoladeknapper fra Odense Marcipan og quinoa, peanuts og lime, som benyttes i Folkekirkens Nødhjælps udviklingsprojekter i verden.

For mere information om samarbejdet eller Odense Marcipan kan du kontakte marketingchef Gitte Elkær Bruun på gitte.elker.bruun@odense-marcipan.dk eller på tlf. 63 11 72 31. Du kan også læse mere på www.odense-marcipan.dk og følge med i verdens bedste bagenyheder.