Vi deler ud af vores marcipanglæde!

Presse -top

Har du lyst til at fortælle dine læsere om vores produkter, dele en opskrift med dem eller bruge et af vores billeder? Det er du meget velkommen til, så længe det tydeligt fremgår, at billedet, produktet eller opskriften er hentet hos os.

Du kan finde rigtig mange opskrifter, billeder og produkter her på siden, men er der noget, du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os, så gør vi, hvad vi kan for at finde det frem til dig. 

Svartid
Vi gør hvad vi kan for at svare på din mail hurtigst muligt, men nogle gange skal vi også lave marcipan, bage kager eller forberede konfekten til jul. Derfor kan længere svartider forekomme. Tak for din tålmodighed.

Nogle gange om året sender vi også pressemeddelelser ud. Hvis du vil være sikker på at få materialet i din indbakke, kan du henvende dig til Lahme kommunikation, som sender materialer ud. Så sørger de for at skrive dig på modtagerlisten. Skriv til info@lahme.dk, så hører du fra dem hurtigst muligt. Alternativt kan du skrive direkte til Marketingchef gitte.elker.bruun@odense-marcipan.dk.