Sværhedsgrad
Forberedelse
1 t
Samlet tid
9
t
Personer
8-12
Sådan laver du Påskekage med hvid chokolade
- Rør smør og sukker blødt og pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt revet marcipan og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen. Rør dejen sammen og kom den i en smurt springform. Bag kagen ved 175° C i ca. 45 minutter.
- Mærk efter med en strikkepind om kagen er bagt, der må ikke være dej på pinden. Lad kagen køle helt af og flæk kagen i 2 bunde.
- Varm fløden op til kogepunktet, tilsæt hakket chokolade og rør til chokoladen er helt smeltet. Afkøl i mindst 6 timer og pisk til luftig creme.
- Læg den nederste bund på et fad og smør den med lemoncurd. Smør 2/3 af cremen på kagebunden og læg den anden kagebund oven på. Smør resten af cremen på toppen.
- Bland 300 g marcipan med grøn frugtfarve og ælt den med lidt flormelis. Rul marcipanen ud til en lang bane og bind det omkring kagen.
- Brug den overskydende grønne marcipan til stilk og blade. Ælt resten af marcipanen med gul frugtfarve, rul det ud og brug det til blomsten.
- Pynt med æg rundt i kanten og servér.
Kommentarer (7)
Skriv kommentar