• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Dessertdrøm med marcipankage og is

Andre opskrifter

Nougat smørepålæg med hasselnødder og chokolade

Nougat affogate - En let & lækker dessert

Stracciatella Ispinde

Gåsebryst med jordbær

Kalorielet æble-dessert

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Godt nytår dessert 2009
    Godt nytår dessert 2009
  • Godt nytår dessert 2009 2
    Godt nytår dessert 2009 2
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 62

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min

Samlet tid
1 t

Personer
4-6

Sådan laver du Dessertdrøm med marcipankage og is

  1. Marcipanen varmes op til 45° C i mikrobølgeovn og arbejdes derefter sammen med æggehvide, sukker og kartoffelmel.
  2. Æggehvide og sukker piskes op og blandes med den lune masse.
  3. Massen fyldes i silikoneforme, ca. 2, dl, og bages i vandbad ved 170° C i 35 minutter (vandbad laves ved at hælde vand i en bradepande hvori silikoneformene stilles). Efter bagningen vendes kagerne ud af formen.
  4. Kagerne pyntes som vist på foto med chokoladesnirkler (se hvordan under den søde skole) og serveres med jordbæris, og evt. frisk frugt.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Rikke 27-12-2015 19:18:44
    Hvor store er formene ca?
  • Eva Jensen 22-12-2013 00:23:09
    Hej. Hvilke forme bliver der brugt? Mvh. Eva

Ingredienser

  • Original ODENSE Marcipan 375g

    Original ODENSE Marcipan 375g

    Gå til produkt »
    DKK 64,95
  • 1 dl past. æggehvide(r)
  • 3 tsk. sukker
  • 1 tsk. kartoffelmel
  • 1 dl past. æggehvide(r)
  • 100 g sukker
  • 1 liter god jordbæris
  • Pynt
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
Læg 2 vare(r) i kurven

Tip

Dessertkagerne kan laves i forvejen og opbevares i fryser eller køleskab.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Dessertdrøm med marcipankage og is


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk