• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Kransekagehjerter

Andre opskrifter

Passion en Surprise

Jordbær-champagne sorbet på marcipancrumble bund

Mascarponecreme med passionsfrugt og karamel

Kransekagestykker

Kransekagetop

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Kransekagehjerter
    Kransekagehjerter

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 10

Sværhedsgrad

Forberedelse
15 min

Samlet tid
40 min

Sådan laver du Kransekagehjerter

  1. Rør sukker sammen med æggehviden. Lad det evt. stå og trække til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Fordel kransekagemassen i en sprøjtepose med en rund tyl.
  2. På en bageplade med papir sprøjtes først den ene side af hjertet og dernæst den anden. Tryk forsigtigt en mandel fast i bunden af hjertet. Kranskagestykkerne bages ved 220° C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  3. Smelt mørk overtræk og dyp kransekagehjerternes bunde heri eller pensl bundene. Udrul rød fondant, og udstik små hjerter. Fæstn hjerterne med en lille smule chokolade.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Kransekagemasse
  • ODENSE Bagemarcipan 300g

    ODENSE Bagemarcipan 300g

    Gå til produkt »
    DKK 49,95
  • 150 g sukker
  • 2 æggehvide(r)
  • Pynt
  • 12 stk. mandler
  • ODENSE Mørk overtræk 200g

    ODENSE Mørk overtræk 200g

    Gå til produkt »
    DKK 28,95
  • ODENSE Fondant rød 250g

    ODENSE Fondant rød 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
Læg 3 vare(r) i kurven

Tip

For en nemmere version, kan du bruge ODENSE Kransekagemasse. Kom evt. massen i en ny sprøjtepose med ODENSE Rund tyl.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Kransekagehjerter


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk