Sværhedsgrad
Forberedelse
30 min
Samlet tid
1
t
Stk.
25-30
Sådan laver du Æbleskiver med kransekage og æblekompot
- Halvér æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.Bring æbler og sukker langsomt i kog og lad dem simre til de er møre.
- Bland hvedemel, salt, sukker og kardemomme. Pisk æggeblommer og fløde sammen og rør det i melet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Vend til sidst smeltet smør i dejen.
- Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej og kom efter 1 minut lidt æblekompot samt marcipan i hver. Vend dem når de begynder at stivne i kanten, men stadig er flydende i midten.
- Hold æbleskiverne varme i ovnen og servér drysset med flormelis.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar