• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Æbleskiver med kransekage og æblekompot

Andre opskrifter

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Grillede chocolate chip cookies

Gåsebryst med jordbær

Rabarbertærte med hvid chokolade

Vaniljemuffins til fastelavn

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Æbleskiver med marcipan og æblekompot
    Æbleskiver med marcipan og æblekompot

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 64

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min

Samlet tid
1 t

Stk.
25-30

Sådan laver du Æbleskiver med kransekage og æblekompot

  1. Halvér æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.Bring æbler og sukker langsomt i kog og lad dem simre til de er møre.
  2. Bland hvedemel, salt, sukker og kardemomme. Pisk æggeblommer og fløde sammen og rør det i melet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Vend til sidst smeltet smør i dejen.
  3. Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej og kom efter 1 minut lidt æblekompot samt marcipan i hver. Vend dem når de begynder at stivne i kanten, men stadig er flydende i midten.
  4. Hold æbleskiverne varme i ovnen og servér drysset med flormelis.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • 2 små æble(r)
  • 50 g sukker
  • 200 g mel
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • ½ tsk. kardemomme, stødt
  • 4 æg
  • 2½ dl piskefløde
  • 50 g smeltet smør
  • smør til bagning
  • ODENSE Kransekage 400g

    ODENSE Kransekage 400g

    Gå til produkt »
    DKK 47,95
Læg 1 vare(r) i kurven

Tip

I stedet for kransekagemasse, kan der også anvendes Original ODENSE Marcipan.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Æbleskiver med kransekage og æblekompot


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk