• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Kokosstykker med karamel

Andre opskrifter

Kransekagekonfekt med frisk frugt

Kransekagehjerter med frysetørret solbær

Marcipanbrød med frysetørret hindbær

Marcipan-nougatkugler med mandler

Marcipanbrød med guldstøv

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Kokosstykker Med Karamel
    Kokosstykker Med Karamel

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 2 2

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min

Samlet tid
30 min

Stk.
15

Sådan laver du Kokosstykker med karamel

  1. Rul marcipanen ud i et ensartet lag og stik små stykker ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
  2. Temperér chokoladen efter anvisningen på emballagen. Dyp derefter marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  3. Inden chokoladen sætter sig helt, placeres små stykker Bronze Crunch på toppen af stykkerne.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • ODENSE Marcipan med kokos 150g

    ODENSE Marcipan med kokos 150g

    Gå til produkt »
    DKK 28,95
  • 100 g ODENSE Hvide Chokoladeknapper med Karamel
  • ODENSE Bronze crunch 60 g

    ODENSE Bronze crunch 60 g

    Gå til produkt »
    DKK 24,95
Læg 2 vare(r) i kurven

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Kokosstykker med karamel


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk