• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Klassiske konfektsnitter

Andre opskrifter

Kransekagekonfekt med frisk frugt

Kransekagehjerter med frysetørret solbær

Marcipanbrød med frysetørret hindbær

Marcipan-nougatkugler med mandler

Marcipanbrød med guldstøv

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Klassiske Konfektsnitter 1
    Klassiske Konfektsnitter 1
  • Klassiske Konfektsnitter 2
    Klassiske Konfektsnitter 2
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 68

Sværhedsgrad

Forberedelse
40 min

Samlet tid
40 min

Personer
10

Denne himmelske opskrift på klassiske konfektsnitter er udviklet af Annemette Voss til bogen KONFEKT. Opskriften minder om de traditionelle konfektsnitter, men her er der dog tilføjet et lag chokolade, som går dem ekstra lækre. Når konfektsnitterne er blevet penslet med chokolade, kan du vælge at pynte dem med krymmel, mini perler og fx guldstøv, som alle kan findes i vores webshop.

Sådan laver du Klassiske konfektsnitter

  1. Rul marcipanen ud i en smule flormelis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
  2. Skær nougaten i tynde skiver på ca. 3 mm og fordel skiverne på halvdelen af marcipanen.
  3. Fold den anden halvdel marcipan ind over nougaten og tryk konfekten godt sammen ved at rulle hen over den med kagerullen.
  4. Skær kanterne til, så du har et pænt stykke konfekt med skarpe kanter.
  5. Temperér chokoladen i en skål ved meget lav varme over vandbad – vær tålmodig. Så snart chokoladen er tempereret, tages skålen op af vandbadet.
  6. Pensl konfekten med chokoladen på toppen og dekorer med forskelligt pynt efter eget valg. Brug eventuelt, hvad du har i skuffen. Lad chokoladen sætte sig, skær ud og nyd snitterne!

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • 1 spsk. flormelis
  • 120 g ODENSE Nougat
  • Overtræk og pynt
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • ODENSE Mini perler 75g

    ODENSE Mini perler 75g

    Gå til produkt »
    DKK 24,95
  • ODENSE Pastel Perler med blød/soft kerne 55g

    ODENSE Pastel Perler med blød/soft kerne 55g

    Gå til produkt »
    DKK 24,95
Læg 4 vare(r) i kurven

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres på www.odense-marcipan.dk under Den Søde Skole.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Klassiske konfektsnitter


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk