Sværhedsgrad
Forberedelse
40 min
Samlet tid
40
min
Personer
10
Sådan laver du Klassiske konfektsnitter
- Rul marcipanen ud i en smule flormelis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
- Skær nougaten i tynde skiver på ca. 3 mm og fordel skiverne på halvdelen af marcipanen.
- Fold den anden halvdel marcipan ind over nougaten og tryk konfekten godt sammen ved at rulle hen over den med kagerullen.
- Skær kanterne til, så du har et pænt stykke konfekt med skarpe kanter.
- Temperér chokoladen i en skål ved meget lav varme over vandbad – vær tålmodig. Så snart chokoladen er tempereret, tages skålen op af vandbadet.
- Pensl konfekten med chokoladen på toppen og dekorer med forskelligt pynt efter eget valg. Brug eventuelt, hvad du har i skuffen. Lad chokoladen sætte sig, skær ud og nyd snitterne!
Kommentarer (0)
Skriv kommentar