Sværhedsgrad
Forberedelse
1 t
Samlet tid
1
t
30
min
Personer
12
Sådan laver du Jordbærtærte med vaniljecreme
- Linsedej: Flormelis og smør blandes sammen, æggeblommen tilsættes og til sidst hvedemel. Stil linsedejen på køl i ca. 15-20 minutter.
- Mazarinmassen: Bland marcipan og sukker, mens du tilsætter æggene lidt efter lidt. Tilsæt til sidst det bløde smør og bland forsigtigt rundt.
- Rul linsedejen ud til ca. ½ cm tykkelse i en rund eller oval form. Sprøjt en kant med kranskagemassen. Midten fyldes med mazarinmassen. Bunden bages ved 170 °C i ca. 15-20 min. Bunden afkøles og pensles med smeltet chokolade.
- Pisk ODENSE Vaniljecreme og mælk. Smør vaniljecremen ud på bunden og pynt med friske jordbær.
Kommentarer (1)
Skriv kommentar