• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Jordbærtærte med vaniljecreme

Andre opskrifter

Nougat smørepålæg med hasselnødder og chokolade

Nougat affogate - En let & lækker dessert

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Stracciatella Ispinde

Grillede chocolate chip cookies

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Jordbaertaerte 1
    Jordbaertaerte 1

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 12

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 t

Samlet tid
1 t 30 min

Personer
12

Sådan laver du Jordbærtærte med vaniljecreme

  1. Linsedej: Flormelis og smør blandes sammen, æggeblommen tilsættes og til sidst hvedemel. Stil linsedejen på køl i ca. 15-20 minutter.
  2. Mazarinmassen: Bland marcipan og sukker, mens du tilsætter æggene lidt efter lidt. Tilsæt til sidst det bløde smør og bland forsigtigt rundt.
  3. Rul linsedejen ud til ca. ½ cm tykkelse i en rund eller oval form. Sprøjt en kant med kranskagemassen. Midten fyldes med mazarinmassen. Bunden bages ved 170 °C i ca. 15-20 min. Bunden afkøles og pensles med smeltet chokolade.
  4. Pisk ODENSE Vaniljecreme og mælk. Smør vaniljecremen ud på bunden og pynt med friske jordbær.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Silkr 02-07-2017 12:40:11
    Rigtigt nemt

Ingredienser

  • Linsedej
  • 95 g smør
  • 50 g flormelis
  • 1 æggeblomme(r)
  • 150 g hvedemel
  • Mazarinmasse
  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • 60 g sukker
  • 2 æg
  • 80 g smør blødt
  • I øvrigt
  • ODENSE Kransekage 400g

    ODENSE Kransekage 400g

    Gå til produkt »
    DKK 47,95
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • ODENSE Vaniljecreme med bourbon vanilje 150g

    ODENSE Vaniljecreme med bourbon vanilje 150g

    Gå til produkt »
    DKK 19,95
  • 4,5 dl sødmælk
  • 500 g jordbær
Læg 4 vare(r) i kurven

Tip

Pisk evt. ¼ l fløde til flødeskum og vend i vaniljecremen for en luftigere konsistens.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Jordbærtærte med vaniljecreme


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk