Sværhedsgrad
Forberedelse
15 min
Samlet tid
1
t
20
min
Stk.
10-15
Sådan laver du Dannebrog kage
- Bland hvedemel, revet marcipan og sukker. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg.
- Ælt den hurtigt sammen, form til en aflang pølse og tryk den flad. Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet, mindst 30 minutter.
- Rul mørdejen ud til et rektangel på ca. 20 x 30 cm på et meldrysset bord, så den passer til en bradepande.
- Læg dejen i bradepanden og forbag den 15 minutter ved 180° C.
- Smør den forbagte dej med marmelade eller fordel jordbær, skåret i små stykker vendt i sukker, oven på dejen.
- Sprøjt kransekagemassen rundt i kanten og lav linjer på tværs og på langs.
- Bag tærten i endnu 15-20 minutter og lad den køle helt af inden den skæres i mindre stykker.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar