Sværhedsgrad
Forberedelse
30 min
Samlet tid
30
min
Sådan laver du Luksus chokolade milkshake
- Pisk fløden til flødeskum og stil den på køl, mens resten tilberedes.
- Hak chokoladen helt fint. Tag ca. 100 g fra og temperer resten over vandbad. (Se vejledning på www.odense-marcipan.dk).
- Dyp toppen af glassene i den tempererede chokolade. Lad den sætte sig en smule, men inden den sætter sig helt, dekoreres med karamelkugler på glassets kant hele vejen rundt. Brug en ske til at tegne mønster med resten af den tempererede chokolade på glassenes inderside.
- Tag lidt af den hakkede chokolade fra til pynt på flødeskummet. Fordel lidt af den hakkede chokolade i bunden af glassene. Og kom det sidste i blenderen sammen med is og mælk. Blend sammen til en passende tyktflydende konsistens.
- Fordel milkshaken i de to glas og pynt med flødeskum (evt. med en sprøjtepose med tyl) og den sidste chokolade.
- Kom evt. også et frisk bær på toppen og et sugerør. Og så skal den ellers bare nydes med det samme.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar