Sværhedsgrad
Forberedelse
20 min
Samlet tid
50
min
Stk.
12
Sådan laver du Farlige flagermus
- Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
- Fordel dejen i muffinsformene og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Afkøl kagerne på en bagerist.
- Rul den sorte fondant ud i et tyndt lag, og udskær flagermusens vinger. Lad fondant vingerne ligge og tørre. (kom evt. en smule cmc pulver i for hurtigere optørring).
- Odense overtræk smeltes og fyldes i en lille sprøjtepose. Afsæt små prikker/øjne på de hvide chokoladeknapper.
- Muffins creme: Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine muffins.
- Pynt dine farlige flagermus og server for modige gæster.
Kommentarer (3)
Skriv kommentar