• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Farlige flagermus

Andre opskrifter

Karamel-brownie med karamelchokolade

Ruby Chokoladekage

Små runde kiksekager

Kiksekage

Mumie lagkage

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Halloween Farlige Flagermus 01
    Halloween Farlige Flagermus 01

Kommentarer (3)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 12

Sværhedsgrad

Forberedelse
20 min

Samlet tid
50 min

Stk.
12

Sådan laver du Farlige flagermus

  1. Smelt hakket chokolade og mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
  2. Fordel dejen i muffinsformene og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind, om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Afkøl kagerne på en bagerist.
  3. Rul den sorte fondant ud i et tyndt lag, og udskær flagermusens vinger. Lad fondant vingerne ligge og tørre. (kom evt. en smule cmc pulver i for hurtigere optørring).
  4. Odense overtræk smeltes og fyldes i en lille sprøjtepose. Afsæt små prikker/øjne på de hvide chokoladeknapper.
  5. Muffins creme: Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og afsæt små toppe på dine muffins.
  6. Pynt dine farlige flagermus og server for modige gæster.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • simon29a1 30-10-2019 16:05:39
    hej din kage ser god ud.
  • Maja 26-10-2019 11:57:39
    Jeg glæder mig Lad os komme i gang
  • Maja 9 år 26-10-2019 11:55:31
    Det lyder godt og jeg kan ikke ventet til at bage kage Og håber at det smager lige så godt som de ser du

Ingredienser

  • Muffins
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • 1 dl mælk
  • 150 g smør (blødt)
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kakao
  • Muffins creme
  • 75 g smør (blødt)
  • 75 g flormelis
  • 5 dråber sort pastafarve(r)
  • 150 g flødeost (naturel)
  • Pynt
  • ODENSE Fondant sort 250g

    ODENSE Fondant sort 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Mørk overtræk 200g

    ODENSE Mørk overtræk 200g

    Gå til produkt »
    DKK 28,95
  • ODENSE Chokoladeknapper hvid 150g

    ODENSE Chokoladeknapper hvid 150g

    Gå til produkt »
    DKK 26,95
Læg 4 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Farlige flagermus


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk