• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme

Andre opskrifter

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Grillede chocolate chip cookies

Gåsebryst med jordbær

Rabarbertærte med hvid chokolade

Vaniljemuffins til fastelavn

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme
    Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme

Kommentarer (4)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 10

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min

Samlet tid
1 t

Stk.
20-25


Opskriften her er udviklet af den anerkendte kok Mette Gassner, fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia. Mette vandt i 2011 titlen som årets kok.

Sådan laver du Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme

  1. Sukker, farin og æg piskes hvid og luftig.
  2. Smelt smør og honning og tilsæt det i æggemassen.
  3. Vend forsigtigt de øvrige ingredienser deri og bag honningkagen ved 175 grader i ca. 25 min i muffinsforme.
  4. Nougatcreme: Lad nougat og smør have stuetemperatur og pisk det luftigt
  5. Tilsæt Baileys og hav det klar til at sprøjte på de afkølede honning muffins i en sprøjtepose.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Tove Basse 29-10-2015 16:20:44
    Uhmmm de må prøves, virker også lidt juleagtige :-)
  • Bodil 03-05-2015 22:21:54
    Ja det passer med 400 gr smør til 200 gr nougat, det blev en lækker creme. Men jeg lavede kun en halv portion af hele opskriften. Det blev der 11 kager af. De smagte godt, jeg synes bare at bundene var lidt tørre i forhold til cremen, det gik ikke helt op i en højere enhed. Men familien elskede dem
  • Marry s. Klosterkager smager fantastisk 03-05-2015 16:59:47
    Skal der 400gram smør i nougat cremen , er lidt usikker på det m.v H . Marry s kloster
  • Anita 29-04-2015 15:00:26
    Lyder som noget der skal prøves. Kan de stilles på køl efter der er kommet toppings på og kan selve kagerne bages i forvejen? Anita

Ingredienser

  • Honningmuffins
  • 5 æg
  • 2,5 dl sukker
  • ½ dl farin
  • 250 g smør
  • 1 dl honning
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • ½ tsk. kardemomme, stødt
  • ½ tsk kanel, stødt
  • 6 dl hvedemel
  • Nougatcreme
  • 400 g smør
  • 200 g ODENSE Nougat
  • ½ dl Baileys

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Mette Gassners honningmuffins med nougatcreme


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk