• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Konfekt-is med kransekagecrunch

Andre opskrifter

Nytårsdessert med Ruby Chokolade

Karamel-flødeboller

Ruby-flødeboller

Karamel-brownie med karamelchokolade

Ruby Chokoladekage

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • konfekt-is med kransekagecrunch
    konfekt-is med kransekagecrunch

Kommentarer (1)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 9

Sværhedsgrad

Forberedelse
30 min

Samlet tid
3 t

Personer
4-6

John Kofod er udannet hovmester i 1986 fra Kogtved Søfartsskole. Efterfølgende arbejdede han i Californien, Norge, Australien, New Zealand og Frankrig. Hans karriere begyndte for alvor, da han kom til Erwin Lautherbachs køkken på Hotel Skovshoved. I 1998 købte han Sortebro Kro, som han har sammen med sin kone, Melina, har udviklet til et succesrigt spisested.

Sådan laver du Konfekt-is med kransekagecrunch

  1. Sprøjt kransekagen ud i stænger, og bag dem ved 160°C i ca. 15 minutter. Køl ovnen ned til lige under 100°C og bag kransekagen i ovnen i ca. halvanden time.
  2. Skær skiver af marcipan og nougat med en osteskærer og læg dem på frost i ca. 45 minutter. Efter de er kølet helt ned skæres de i små tern. Læg dem derefter tilbage på frost.
  3. Hak kransekagen i små stykker indtil det bliver en crunch. Bland kransekagecrunchen med chokoladespåner.
  4. Bland vaniljeisen med nougat og marcipanstykkerne. Lav kugler af isen, og rul dem i kransekagechrunchen med chokoladespåner.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Bente 12-06-2015 18:48:36
    Lyder som en vidunderlig dessert.

Ingredienser

  • 1 liter vaniljeis
  • ODENSE Kransekage 400g

    ODENSE Kransekage 400g

    Gå til produkt »
    DKK 47,95
  • 125 g ODENSE Nougat
  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Chokoladespåner 100g

    ODENSE Chokoladespåner 100g

    Gå til produkt »
    DKK 17,95
Læg 3 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Konfekt-is med kransekagecrunch


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk