• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Fastelavnsboller med remonce & hindbærcreme

Andre opskrifter

Fastelavnstønde - chokoladekage

Vaniljemuffins til fastelavn

Chokolademuffins til fastelavn

Semlor med sukkerdrys

Semlor med nougat og mandelfyld

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Fastelavnsbolle Med Remonce Og Hindbaercreme
    Fastelavnsbolle Med Remonce Og Hindbaercreme
  • Fastelavnsbolle Med Remonce Og Hindbaercreme 2
    Fastelavnsbolle Med Remonce Og Hindbaercreme 2
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 23

Sværhedsgrad

Forberedelse
20 min

Samlet tid
50 min

Stk.
12

Din fastelavn bliver bare lidt bedre med disse skønne fastelavnsboller med remonce og flot lyserød hindbærflødeskum. Her er der dobbelt op på fyld, da fastelavnsbollerne først bages med lækker marcipan remonce inden i, hvorefter de skæres over og fyldes med flødeskum, der er rørt op med hindbærmarmelade. Fordi fastelavnsbollerne laves på en croissantdej, kan du skyde genvej og købe den færdiglavet på køl.

Sådan laver du Fastelavnsboller med remonce & hindbærcreme

  1. Pisk smør, marcipan, sukker og vanilje luftigt.
  2. Rul dejen ud og del dem i 12 stykker.
  3. Fyld 1 tsk. remonce på hvert stykke croissantdej. Fold dejens hjørner ind over remoncen, så den er fint lukket. (den ene ende vil være lidt lang, fordi det er croissantdej, men fold den bare med ind).
  4. Vend bollerne om, så lukningen er nedad og pensl dem med pisket æg og vand. Bag dem ved 180°C i 15-20 minutter. Lad bollerne køle på pladen.
  5. Creme: pisk fløden til blødt flødeskum. Rør den med flormelis og syltetøj. Fyld cremen i en sprøjtepose.
  6. Servering: flæk bollerne. Fyld bunden med hindbærcreme, læg låg på og drys dem med flormelis og evt. hindbærstøv. Servér straks.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Mette Nielsen 31-01-2017 10:54:35
    Tak for opskriften Kan man bage mange boller, og så fryse dem ned. For senere at lune dem og fylde dem med hindbærcreme?
  • Bettina Christensen 09-02-2016 12:28:29
    Super lækker opskrift og smager godt

Ingredienser

  • Remonce
  • 100 g smør
  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • 100 g sukker
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Boller
  • 2 pakker croissantdej (fra køl eller frost)
  • 1 æg
  • 2 spsk. koldt vand
  • Creme
  • 4 dl piskefløde
  • 3-4 spsk. flormelis
  • 4-5 spsk. hindbærmarmelade
  • Glasur
  • flormelis
  • evt. hindbærstøv
Læg 1 vare(r) i kurven

Tip

Fyldet kan også laves med abrikosmarmelade, æblekompot eller lemoncurd.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Fastelavnsboller med remonce & hindbærcreme


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk