Sværhedsgrad
Forberedelse
20 min
Samlet tid
50
min
Stk.
12
Sådan laver du Fastelavnsboller med remonce & hindbærcreme
- Pisk smør, marcipan, sukker og vanilje luftigt.
- Rul dejen ud og del dem i 12 stykker.
- Fyld 1 tsk. remonce på hvert stykke croissantdej. Fold dejens hjørner ind over remoncen, så den er fint lukket. (den ene ende vil være lidt lang, fordi det er croissantdej, men fold den bare med ind).
- Vend bollerne om, så lukningen er nedad og pensl dem med pisket æg og vand. Bag dem ved 180°C i 15-20 minutter. Lad bollerne køle på pladen.
- Creme: pisk fløden til blødt flødeskum. Rør den med flormelis og syltetøj. Fyld cremen i en sprøjtepose.
- Servering: flæk bollerne. Fyld bunden med hindbærcreme, læg låg på og drys dem med flormelis og evt. hindbærstøv. Servér straks.
Kommentarer (2)
Skriv kommentar