• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Chokolademuffins til fastelavn

Andre opskrifter

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Grillede chocolate chip cookies

Gåsebryst med jordbær

Rabarbertærte med hvid chokolade

Vaniljemuffins til fastelavn

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Fastelavn Chokolademuffins
    Fastelavn Chokolademuffins

Kommentarer (3)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 7

Sværhedsgrad

Forberedelse
20 min

Samlet tid
50 min

Personer
12

Sådan laver du Chokolademuffins til fastelavn

  1. Hak chokoladen fint og smelt den sammen med mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen.
  2. Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
  3. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Lad muffinene afkøle, før du pynter dem.
  4. Pisk smør og flormelis til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små toppe på dine muffins.
  5. Rul den sorte marcipan ud i et tyndt lag, og udstik/udskær små katte. Lad marcipan-kattene ligge og tørre. (De kan med fordel laves dagen før).
  6. Kattene stikkes ned i cremen.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Dorthe 04-02-2018 11:28:46
    Varmluft? Eller alm ovn? De bliver ikke rigtig bagt ved alm ovn
  • Maria Klemmensen 01-02-2018 16:35:14
    Hej Er det 175°C varmluft eller over og underarm ??
  • Dorthe 01-02-2018 09:25:14
    Går du fra det er vaniljesukker og ikke kakao der skal i under punkt 2

Ingredienser

  • Muffins
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • 1 dl sødmælk
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 160 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 30 g kakao
  • Creme
  • 75 g smør
  • 75 g flormelis
  • 150 g flødeost naturel
  • Pastafarve (ca. 3 dråber pr. farve)
  • Pynt
  • ODENSE Figurmarcipan sort 200g

    ODENSE Figurmarcipan sort 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
Læg 2 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Chokolademuffins til fastelavn


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk