Sværhedsgrad
Forberedelse
20 min
Samlet tid
50
min
Personer
12
Sådan laver du Chokolademuffins til fastelavn
- Hak chokoladen fint og smelt den sammen med mælk i en gryde. Rør smør og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen.
- Sigt hvedemel, bagepulver, vaniljepulver og kakao i dejen og rør det i sammen med chokolademælken.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min. Lad muffinene afkøle, før du pynter dem.
- Pisk smør og flormelis til en luftig creme. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små toppe på dine muffins.
- Rul den sorte marcipan ud i et tyndt lag, og udstik/udskær små katte. Lad marcipan-kattene ligge og tørre. (De kan med fordel laves dagen før).
- Kattene stikkes ned i cremen.
Kommentarer (3)
Skriv kommentar