• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Semlor med nougat og mandelfyld

Andre opskrifter

Fastelavnstønde - chokoladekage

Vaniljemuffins til fastelavn

Chokolademuffins til fastelavn

Semlor med sukkerdrys

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Fastelavnsboller Aflange Med Nougat 1
    Fastelavnsboller Aflange Med Nougat 1

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 t

Samlet tid
1 t 30 min

Stk.
20

Når vi laver fastelavnsboller i Danmark, laver de semlor i Sverige. Semlordejen minder utrolig meget om den danske fastelavnsbolledejl og smager skønt af kardemomme. I denne opskrift former vi semlorne aflange. Når semlorne er bagte og afkølet, skæres et aflangt snit i dem, hvorefter de først fyldes med vores lækre, færdiglavede mandelmasse, dernæst nougat og flødeskum, inden du lægger låg på igen.

Sådan laver du Semlor med nougat og mandelfyld

  1. Varm mælken til 37°C og opløs gæren heri. Tilsæt lidt efter lidt alle ingredienserne til bollerne. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min.
  2. Del dejen i 20 stykker og rul bollerne runde og aflange. Lad dem hæve på en tildækket bradepande i ca. 40 min. Bag bollerne ved 200°C i ca. 10-12 min.
  3. Pisk fløde til flødeskum. Blødgør nougat i en mikroovn ved lav varme (ca. 1 min.) og kom både flødeskum og nougat i hver sin sprøjtepose.
  4. Lav et aflangt snit på hver side af bollerne så toppen kan fjernes. Fyld åbningen med mandelfyldning, nougat og flødeskum. Pres forsigtig toppen på plads og pynt med smeltet mørk overtræk eller chokolade.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Semlor
  • 2,5 dl mælk
  • 50 g gær
  • 70 g sukker
  • ¼ tsk. salt
  • 100 g smør stuetemperatur
  • 1 tsk. kardemomme, stødt
  • 550 g hvedemel
  • Fyld
  • ½ l piskefløde
  • 200 g ODENSE Mandelfyldning
  • 200 g ODENSE Nougat
  • Pynt
  • ODENSE Mørk overtræk 200g

    ODENSE Mørk overtræk 200g

    Gå til produkt »
    DKK 28,95
Læg 1 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Semlor med nougat og mandelfyld


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk