• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Tilbud
    • Nyheder
    • Produktpakker
  • Den Søde Skole+
    • Marcipanklassen+
      • Form nemt dine marcipanæg
      • Marcipanblomster
      • Udrulning af marcipan
      • Nemme marcipanroser
      • Marcipanroser
      • Marcipanspåner
      • Lav din egen kakaomarcipan
      • Lav din egen skovbærmarcipan
      • Lav din egen chili og chokolademarcipan
    • Fondantklassen+
      • Sådan laver du små studenterhatte i fondant
      • Fondant - Gode råd
      • Sådan ruller du fondant ud
      • Sådan overtrækker du en kage med fondant
      • Sommerfugle i fondant
      • Fondant blomster - røde roser
      • Flettet bånd i fondant
      • Bland din egen fondant favorit farve
    • Chokoladeklassen+
      • Chokoladefjer
      • Chokoladedekorationer
      • Temperering af chokolade
      • Chokoladegitter
      • Chokoladespåner
      • Chokoladestjerner
      • Lav dine egne hjemmelavede fyldte chokolader
    • Klassens time+
      • Nedfrysning af marcipan og bagværk
      • Bryllupskagen
      • Kransekagetop
      • Opbevaring af julekonfekt
      • Kagelim til fondantfigurer, pynt og dekorationer
      • Overtræk
      • Tips til flødeboller
      • Fondant, figurmarcipan eller ren rå marcipan?
      • Sådan laver du en Nougatstang
  • Konfirmationskager
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup

Andre opskrifter

Nougat smørepålæg med hasselnødder og chokolade

Nougat affogate - En let & lækker dessert

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter

Stracciatella Ispinde

Grillede chocolate chip cookies

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup1
    Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup1
  • Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup2
    Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup2
  • Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup3
    Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup3
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (2)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 9

Sværhedsgrad

Forberedelse
20 min

Samlet tid
35 min

Stk.
6-8

Sådan laver du Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup

  1. Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Vend revet marcipan, chokolade samt revet citronskal i.
  2. Fordel marengsen på en bageplade med bagepapir i 6-8 lige store toppe og gør den en anelse fladere med bagsiden af en ske. Bag marengsen ved 125 °C i ca. 45 min. så den er sprød. Kan også laves som en stor rund eller firkantet marengs, bages 45-60 min.
  3. Bring citronskal, sukker, citronsaft og basilikumblade i kog og kog til konsistensen er som tynd sirup. Si siruppen og sæt den til afkøling.
  4. Pisk fløden til flødeskum og skær de rensede jordbær i mindre stykker. Kom flødeskummet på de afkølede marengs og pynt med jordbær. Hæld lidt sirup over og servér.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Lise Rasmussen 28-07-2015 23:34:52
    Det er ikke en god ide at sætte siruppen i køleskabet, det bliver helt stift. Ellers smagte det skønt.
  • benjamin 01-08-2014 15:55:44
    mmm

Ingredienser

  • 3 æggehvide(r)
  • 175 g sukker
  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Chokoladeknapper hvid 150g

    ODENSE Chokoladeknapper hvid 150g

    Gå til produkt »
    DKK 26,95
  • Revet citronskal fra ½ ubehandlet citron(er)
  • ½ liter piskefløde
  • ½-1 kg sommerbær
  • Fintrevet citronskal fra 1 ubehandlet citron(er)
  • 125 g sukker
  • 1½ dl citronsaft
  • 1 håndfuld blade af basilikum
Læg 2 vare(r) i kurven

Tip

Kan også laves som en hel kage.
Opbevares i kagedåse.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Pavlova med jordbær og citron-basilikumsirup


Afsender email *

Modtager email *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Presse
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk