• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Hvid chokolademousse med passionsfrugt og appelsin gelé

Andre opskrifter

Nytårsdessert med Ruby Chokolade

Karamel-flødeboller

Ruby-flødeboller

Karamel-brownie med karamelchokolade

Ruby Chokoladekage

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Hvid Chokolademousse Paa Marcipan Nougatcrunch Bund Med Appelsin Passionsgele
    Hvid Chokolademousse Paa Marcipan Nougatcrunch Bund Med Appelsin Passionsgele

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 4 33

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 t

Samlet tid
4 t

Stk.
12-16

Sådan laver du Hvid chokolademousse med passionsfrugt og appelsin gelé

  1. Pisk æg og sukker skummende. Riv marcipanen i og pisk til det er luftigt og cremet. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det i æggemassen med let hånd sammen med smeltet smør.
  2. Fordel dejen i en bradepande 20 * 30 cm. beklædt med bagepapir Bag bunden ca. 12 min. ved 200°C, afkøl på bagerist, løft kagen op og træk bagepapiret af. Placer kagen på et nyt stykke papir og sæt en firkantet bagering omkring.
  3. Rist hasselnødderne på en tør pande og gnid skallen af i et viskestykke. Smelt sukkeret på panden og vend nødderne her i. Hæld dem ud på et stykke bagepapir og afkøl. Hak nødderne og bland med smeltet nougat. Smør blandingen ud på kagen og afkøl.
  4. Læg husblassen i blød 5-10 min. i koldt vand, pres vandet fra.
  5. Bring sødmælk i kog og smelt husblassen heri. Tilsæt finthakket hvid chokolade og rør til det er smeltet. Afkøl til stuetemperatur så chokoladecremen stadig er blød.
  6. Pisk fløden til flødeskum og vend den i cremen. Fordel cremen oven på nougatcrunchen, glat så overfladen er lige og sæt kagen i køleskabet.
  7. Læg husblas i blød i koldt vand.
  8. Halver passionsfrugterne og skrab kødet ud. Passér frugtkødet gennem en sigte så kernerne sies fra. Sigt appelsinsaften gennem samme sigte så de to safter blandes. Smag saften til med sukker og rør smeltet husblas i lidt ad gangen.
  9. Hæld den kolde men stadig flydende saft ud over kagen og sæt den tilbage i køleskabet til geleen er stivnet.
  10. Skær kagen ud i passende stykker og servér med nougat sauce. Suppler evt. med lakridssauce.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Marcipanbund
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • Original ODENSE Marcipan 200g

    Original ODENSE Marcipan 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • 50 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 50 g smeltet smør
  • Nougat crunch
  • 75 g hasselnøddekerner
  • ½ dl sukker
  • 200 g ODENSE Nougat
  • Hvid chokolade mousse
  • 6 blade husblas
  • 2 dl sødmælk
  • ODENSE Hvid chokolade 200g

    ODENSE Hvid chokolade 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • ½ liter piskefløde
  • Gele
  • 4 blade husblas
  • 4 passionsfrugt(er)
  • 2 dl friskpresset appelsinjuice
  • ½ dl sukker
Læg 3 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Hvid chokolademousse med passionsfrugt og appelsin gelé


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk