• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • De
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Modelleringsværktøj
      • Udstikkere
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Bundles
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Fastelavn+
    • Hvad er fastelavn?
    • Hvornår er det fastelavn?
    • Fastelavnstraditioner
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

"Den funky" chokoladekage

Andre opskrifter

Pistacie lagkage

Fastelavnstønde - chokoladekage

Jordbærtærte - glutenfri & laktosefri

Hindbærtærte - glutenfri & laktosefri

Hjemmebagte marcipan lagkagebunde

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift
  • Odense Chokoladekage Den Funky
    Odense Chokoladekage Den Funky

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 2 2

Sværhedsgrad

Forberedelse
15 min

Samlet tid
1 t

Stk.
14

Lidt mere avanceret og med et kreativt twist!

Sådan laver du "Den funky" chokoladekage

  1. Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Chokoladekage.
  2. Hæld dejen i en smurt form (18x26 cm) og bag ved 160 °C i ca. 40-45 min.
  3. Pisk ODENSE Chokoladecreme med sødmælk.
  4. Skær kagen ud i 14 stykker. Del hvert stykke på midten og smør et lag chokoladecreme på. Gem chokoladecreme til toppen af stykkerne.
  5. Smør også et tyndt lag creme på siden af stykkerne til at fæstne Skovbær Knas.
  6. Temperér chokolade eller smelt overtræk og hæld ud på et stykke krøllet bagepapir, der er glattet ud igen. Inden chokoladen når at sætte sig helt, udstikkes runde oblater med en metaludstikker. Lad chokoladen sætte sig og pensl oblaterne og hindbær med guldstøv.
  7. Dyp den smurte side af kagestykkerne i Skovbær Knas.
  8. Sprøjt en lille top chokoladecreme på stykkerne og pynt med hindbær og chokoladeoblater som vist på billedet.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • 1 pk. ODENSE Chokoladekage
  • 1 dl vand
  • 1¼ dl olie
  • 2 æg
  • ODENSE Chokoladecreme 150g

    ODENSE Chokoladecreme 150g

    Gå til produkt »
    DKK 19,95
  • 4½ dl sødmælk
  • Pynt
  • ½ bakke hindbær
  • ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g

    Gå til produkt »
    DKK 32,95
  • ODENSE Sølvstøv 5g

    ODENSE Sølvstøv 5g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Skovbær knas/crisp med naturlig farve 75g

    ODENSE Skovbær knas/crisp med naturlig farve 75g

    Gå til produkt »
    DKK 24,95
Læg 4 vare(r) i kurven

Tip

Ønsker du at bruge opskriften en af de dage, hvor der bare er lidt mere tid, giver vi her nogle nemme grundopskrifter du kan bytte kageblandingerne ud med.

De indeholder de samme ingredienser, men det vil naturligvis tage lidt længere tid at få kagen klar til servering.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

"Den funky" chokoladekage


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk