Sværhedsgrad
Forberedelse
15 min
Samlet tid
1
t
Stk.
14
Sådan laver du "Den funky" chokoladekage
- Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Chokoladekage.
- Hæld dejen i en smurt form (18x26 cm) og bag ved 160 °C i ca. 40-45 min.
- Pisk ODENSE Chokoladecreme med sødmælk.
- Skær kagen ud i 14 stykker. Del hvert stykke på midten og smør et lag chokoladecreme på. Gem chokoladecreme til toppen af stykkerne.
- Smør også et tyndt lag creme på siden af stykkerne til at fæstne Skovbær Knas.
- Temperér chokolade eller smelt overtræk og hæld ud på et stykke krøllet bagepapir, der er glattet ud igen. Inden chokoladen når at sætte sig helt, udstikkes runde oblater med en metaludstikker. Lad chokoladen sætte sig og pensl oblaterne og hindbær med guldstøv.
- Dyp den smurte side af kagestykkerne i Skovbær Knas.
- Sprøjt en lille top chokoladecreme på stykkerne og pynt med hindbær og chokoladeoblater som vist på billedet.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar