Sværhedsgrad
Forberedelse
20 min
Samlet tid
1
t
Sådan laver du Vaniljemuffins
- Flæk vaniljestængerne på den lange led og skrab nænsomt kornene ud. Mas dem sammen med en smule af sukkeret. Pisk smør, vaniljesukker og sukker til en hvid og luftig masse. Pisk længe til sukkeret er opløst. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk massen sammen.
- Bland mel og bagepulver og sigt det ned i æggemassen. Rør til sidst yoghurt i.
- Kom dejen i en smurt og meldrysset springform ca. Ø 20-22 cm og bag ved 160° C i ca. 40-45 min.
- Pisk blødt smør, flormelis og vaniljesukker til en luftig masse. Tilsæt flødeost og pisk cremen til en ensartet masse.
- Kom ostecremen i en sprøjtepose med stjernetyl. Afsæt små toppe på kagen og pynt evt. med fondant dekorationer.
Kommentarer (0)
Skriv kommentar