• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladeskåle og dekoration
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • De
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Modelleringsværktøj
      • Udstikkere
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Bundles
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Fastelavn+
    • Hvad er fastelavn?
    • Hvornår er det fastelavn?
    • Fastelavnstraditioner
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Pistacie lagkage

Andre opskrifter

Fastelavnstønde - chokoladekage

Jordbærtærte - glutenfri & laktosefri

Hindbærtærte - glutenfri & laktosefri

Hjemmebagte marcipan lagkagebunde

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Groen Kage 1
    Groen Kage 1
  • Groen Kage 3
    Groen Kage 3
  • Groen Kage 4
    Groen Kage 4
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 0

Sværhedsgrad

Forberedelse
1 t

Samlet tid
1 t 50 min

Personer
8-10

Kagen pyntes med små hvide blomster, der er stukket ud af hvid marcipan, hvide stedmoderblomster og lidt frisk mynte. Se inspiration på foto.

Sådan laver du Pistacie lagkage

  1. Pisk æg og sukker til en luftig masse - der skal piskes ret længe, før massen bliver rigtig luftig.
  2. Derefter sigtes hvedemel og bagepulver over i æggemassen og det hele vendes forsigtigt sammen, så man ikke pisker luften ud af æggene. Dejen hældes i en smurt bageform på 20 cm i diameter og bages ved 200° C i ca. 30 min.
  3. Prik i midten af bunden for at tjekke, om den har fået nok. Når bunden er bagt færdig, skal den køles helt af, inden den vendes ud af formen.
  4. Læg husblas i blød i en skål med koldt vand.
  5. Pisk derefter mascarponen sammen med dessertmassen med pistaciesmag, flormelis, vaniljesukker og æggeblommer til massen har en ensartet konsistens.
  6. Vrid husblassen fri for vand og smelt den forsigtigt i en lille gryde. Kom den derefter i pistaciemassen - der skal piskes rigtig godt imens husblassen hældes over. Til sidst piskes fløden til en ret fast flødeskum, som vendes over i pistaciemassen, det hele blandes godt sammen og er nu klar til brug.
  7. Samling: Den kolde lagkagebund deles i 3-4 tynde bunde og den nederste bund lægges tilbage i springformen eller i en anden kagering af sammen størrelse. Derefter kommes der en smule pistaciecreme på. Læg derefter endnu en bund på kagen, efterfulgt af pistaciecreme, og derefter sidste lag bund med pistaciecreme. Sørg for at det øverste lag pistaciecreme har en pæn glat overflade. Gem en lille smule pistaciecreme til pynt. Stil gerne kagen på køl natten over, for at være sikker på, at den har sat sig helt.
  8. Rul den grønne marcipan ud som et langt bånd. Det skal være langt og højt nok til at dække kagens kant hele vejen rundt. Marcipankanten markeres med en kagerulle med små blomster på, der kan også markeres med andre ting f.eks. en hjerteudstikker eller andre fine mønstre for at give kagen en flot finish.
  9. Drys kagen med hakkede pistacienødder rundt langs kanten af kagen. Pisk fløden til flødeskum og lav små toppe rundt langs kagens kant – skiftevis med flødeskum og resten af pistaciecremen.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

Ingredienser

  • Marcipan lagkagebunde
  • 4 æg (Str. L)
  • 150 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Pistaciecreme
  • 3 blade husblas
  • 300 g mascarpone
  • ODENSE Dessertmasse m/pistaciesmag 200g

    ODENSE Dessertmasse m/pistaciesmag 200g

    Gå til produkt »
    DKK 28,95
  • 45 g flormelis
  • 10 g vaniljesukker
  • 3 æggeblomme(r)
  • 7 dl piskefløde
  • Marcipankant & afpyntning
  • 20 g hakkede pistacienødder, usaltede
  • ODENSE Figurmarcipan grøn 200g

    ODENSE Figurmarcipan grøn 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Figurmarcipan ekstra hvid 200g

    ODENSE Figurmarcipan ekstra hvid 200g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • Frisk mynte
  • Friske stedmoderblomster, spiselige
  • 2 dl piskefløde
Læg 3 vare(r) i kurven

Tip

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Pistacie lagkage


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk