Sværhedsgrad
Forberedelse
50 min
Samlet tid
1
t
15
min
Personer
14
Sådan laver du Påskekage med skumfiduser
- Bunde: Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Vaniljekage. Kom dejen i en springform ca. Ø 20-22 cm, og bag ved 160 °C i ca. 40-45 min. Alternativt kan man smøre dejen ud på 1 stor bradepande og efter bagning udstikke bundene i den størrelse, man ønsker.
- Creme: Pisk ODENSE Jordbærcreme med 4,5 dl sødmælk. Smørcreme: Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til en luftig smørcreme.
- Samling: Når kagen er afkølet kan den deles i det antal bunde som man ønsker. Jordbærcremen fordeles på kagebundene. Smørcremen smøres i et tyndt lag uden på kagen, så kagen nemt kan overtrækkes med hvid fondant.
- Pynt: Rul hvid fondant ud til en stor rund cirkel (ca. Ø 35 cm) og overtræk kagen. Rul hvid sort og lyserød fondant ud, og udstik øjne, øre, næse og mund til fåret. Skumfiduserne klippes over på midten. Fondant og skumfiduser limes på kagen med spiseligt lim.
Kommentarer (3)
Skriv kommentar