• Foodservice
  • Kvalitet
  • Nyhedsbrev
  • Om ODENSE
  • Inspirationsbrochurer
  • Den Søde Skole
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Dansk
Svenska Norsk (Bokmål) English
Odense Marcipan logoOdense Marcipan logo
  • Webshop+
    • Tilbud
    • Marcipan+
      • Ren Rå Marcipan
      • Marcipan med smag
      • Figurmarcipan med smag
      • Overtræksmarcipan
      • Marcipanlåg
      • Marcipan øvrige
    • Nougat
    • Chokolade og overtræk+
      • Blokchokolade
      • Chokoladeknapper
      • Overtræk
      • Chokoladedekoration
      • Hjemmelavede chokolader
    • Dekoration - Krymmel, Drys og støv
    • Fondant
    • Dessert og kage+
      • Kage- og bagemasser
      • Dessertsaucer
    • Opskriftsbøger
    • Kagecreme
    • Værktøj og udstyr+
      • Fondant og modelleringsværktøj
      • Udstikkere og plungers
      • Køkkenudstyr
      • Chokoladeforme til hjemmelavet fyldt chokolade
    • Marmelader
    • Nyheder
    • Produktpakker
    • Produktpakker
  • Opskrifter-
    • Glutenfri inspiration
    • Valentine
    • Fastelavnsboller og kager
    • Påske
    • Sommer
    • Grill
    • Halloween
    • Jul
    • Nytår
    • Bageopskrifter
    • Desserter
    • Pandekager og vafler
    • Kransekager
    • Årets festlige begivenheder
    • Fondant, figurer & dekoration
    • Uden tilsat sukker
    • Gæstekokke
    • Flødeboller
    • Konfekture
    • Konfekt
    • Tærter
    • Grundopskrifter
    • Småkager
    • Portionskager
    • Muffins
    • Skærekager
    • Lagkager
    • Serveringstips
    • Uden gluten
    • Retro
  • Bæredygtighed+
    • Det har vi opnået
    • ODENSE-gruppen og Orkla sustainability
  • Vi juler+
    • Historien om mandelgavens oprindelse
    • Hvad er konfekt?
    • Konfekt og søde sager fra hele verden
WEBSHOP
0 varer i kurven.
DKK 0,00
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • 14 dages fuld returret
  • Gratis fragt ved køb over 299,-
Se alle resultater

Påskekage med skumfiduser

Andre opskrifter

Karamel-brownie med karamelchokolade

Ruby Chokoladekage

Små runde kiksekager

Kiksekage

Mumie lagkage

Se flere opskrifter Søg på mine ingredienser
Forrige opskrift | Næste opskrift
  • Foraars Lagkage Faar 1
    Foraars Lagkage Faar 1
  • Foraars Lagkage Faar 2
    Foraars Lagkage Faar 2
Forrige billede | Næste billede

Kommentarer (3)

Skriv kommentar

Bedømmelse ( ) 3 14

Sværhedsgrad

Forberedelse
50 min

Samlet tid
1 t 15 min

Personer
14

Dyrekage - Påskelam med skumfiduser

Sådan laver du Påskekage med skumfiduser

  1. Bunde: Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Vaniljekage. Kom dejen i en springform ca. Ø 20-22 cm, og bag ved 160 °C i ca. 40-45 min. Alternativt kan man smøre dejen ud på 1 stor bradepande og efter bagning udstikke bundene i den størrelse, man ønsker.
  2. Creme: Pisk ODENSE Jordbærcreme med 4,5 dl sødmælk. Smørcreme: Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til en luftig smørcreme.
  3. Samling: Når kagen er afkølet kan den deles i det antal bunde som man ønsker. Jordbærcremen fordeles på kagebundene. Smørcremen smøres i et tyndt lag uden på kagen, så kagen nemt kan overtrækkes med hvid fondant.
  4. Pynt: Rul hvid fondant ud til en stor rund cirkel (ca. Ø 35 cm) og overtræk kagen. Rul hvid sort og lyserød fondant ud, og udstik øjne, øre, næse og mund til fåret. Skumfiduserne klippes over på midten. Fondant og skumfiduser limes på kagen med spiseligt lim.

Kommentarer

Vi besvarer ikke kommentarer herinde. Kontakt os venligst her.

  • Inga Jørgensen 01-04-2017 10:44:41
    Det er den bedste lagkage jeg har lavet & det lykkedes . det er ren guf.
  • Louise Kongsdal Boss 21-03-2017 11:37:47
    Kunne I ikke lægge nogle flere billeder op til inspiration til pyntning? Det er svært at se at den ligner et lam fra den vinkel der er valgt på billederne.
  • inge-merete christensen 08-03-2017 11:10:54
    MUM-MUM

Ingredienser

  • Kagebunde
  • 1½ vaniljestang
  • 255 g sukker
  • 190 g smør blødt
  • 3 æg
  • 6 dl mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 2½ dl yoghurt naturel
  • Jordbærcreme
  • 1 pose ODENSE Jordbærcreme
  • 4,5 dl sødmælk
  • Smørcreme
  • 100 g smør
  • 50 g flormelis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Pynt
  • ODENSE Fondant hvid 250g

    ODENSE Fondant hvid 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Fondant sort 250g

    ODENSE Fondant sort 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • ODENSE Fondant lys pink 250g

    ODENSE Fondant lys pink 250g

    Gå til produkt »
    DKK 34,95
  • 1 pose skumfiduser
Læg 4 vare(r) i kurven

Tip

Brug spiseligt lim af tylosepulver til at lime blomsterne fast på kagen.

Tilsæt 1 blad husblas til cremen for at få et skarpere snit og en fastere creme.

Besøg "Den Søde Skole" for tips
  • Print opskrift
  • Send til e-mail

Send til e-mail

Påskekage med skumfiduser


Afsender email *

Modtager e-mail *

Besked til modtager

Beskeden er nu sendt


Alle felter med * skal udfyldes

Nyhedsbrev

  • Opskrifter, tips og tricks til alle anledninger året rundt
  • Nyheder og informationer om produkter og konkurrencer
  • Du modtager ca. et nyhedsbrev om måneden
  • Det er nemt og hurtigt at afmelde nyhedsbrevet

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet Afmeld

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet? indtast din email og klik "afmeld"

Følg os på Facebook

  • Kundeservice
  • Om ODENSE
  • Sitemap
  • Cookies
Odense Marcipan A/S - Toldbodgade 9-19 - DK-5000 Odense C - Telefon: +45 63117200 - Fax: +45 63117201 - odense-marcipan@odense-marcipan.dk