Sværhedsgrad
Forberedelse
30 min
Samlet tid
1
t
30
min
Stk.
10
Sådan laver du Citronmåne med marcipan og hvid chokolade
- Smør en springform, ca. 22 cm i diameter, grundigt med smør og drys med mel. Tænd ovnen på 170 grader. Riv marcipanen.
- Rør smørret med sukker og marcipan. Kom citronsaft og skal i. Tilsæt æggene et ad gangen.
- Vend hvedemelet i dejen sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver, og vend til sidst den hakkede hvide chokolade i.
- Fordel dejen i springformen. Bag kagen ca. 1 time ved 170 grader. Tjek med en kødnål, om der hænger dej ved, og bag evt. lidt længere, til nålen kommer ren ud.
- Pisk flormelis og æggehvide sammen til en luftig glasur, og fordel glasuren over kagen. Lad den stivne let, før den skæres i stykker.
Kommentarer (2)
Skriv kommentar